hi beauty text aleeza

Aleeza customized beauty is ontstaan door de frustratie rondom mijn huid allergieën.
Door mijn werk in de luxe cosmetica branch gebruikte ik jaren producten die er mooi uitzagen maar niet werkten. Helaas bouwde ik hierdoor huid allergieën op en belande ik bij de huisarts en dermatoloog met clown eczeem rondom mijn mond! Het werd tijd om zelf op onderzoek uit te gaan.

Ik deed onderzoek naar wat natuurlijke ingrediënten voor mijn huid kunnen betekenen. Ik ontdekte hoe je met natuurlijke ingrediënten je huid gezond kunt houden, en zag dat veel van deze bijzondere ingrediënten uit de natuur in Marokko komen.
Zodoende bezocht ik tijdens een reis in Marrakesh een biologische plantage, en werd het eindelijk duidelijk wat enkele ingrediënten deden voor mijn huid. Ik nam verschillende huid oliën mee en maakte thuis mijn eigen huidverzorging.

Mijn huid knapte enorm op van natuurlijke ingrediënten. Door deze ervaring geloof ik met Aleeza dat zo min mogelijk ingrediënten je huid enorm kunnen verbeteren.
Ik laat je graag kennis maken met bijzondere ingrediënten als: Sacha Inchi olie, Kukui olie en Cactusvijg olie, dit zijn 100% plantaardige huid oliën die de huid zichtbaar verbeteren!

Uit ervaring weet ik dat individuele huidverzorging de huid gezond en stralend kan maken omdat iedere huid uniek is, dit wil ik graag ook met jou delen.

Voor altijd een glow!

Liefs Selima
Founder Aleeza