hi beauty text aleeza

Aleeza customized beauty is ontstaan door de frustratie rondom mijn huid allergie. Ik onderzocht hoe je met natuurlijke ingrediënten je huid goed kunt herstellen. Hierbij ontdekte ik dat veel van deze bijzondere ingrediënten uit de natuur in Marokko komen. Zodoende bezocht ik tijdens een reis in Marrakesh een biologische plantage, en werd het mij duidelijk wat plantaardige ingrediënten doen voor een gevoelige huid.

Mijn huid herstelde van persoonlijk geselecteerde ingrediënten. Door deze ervaring heb ik geleerd dat het belangrijk is de behoefte van de huid te analyseren. Je huid is uniek en geselecteerde ingrediënten kunnen je huid enorm verbeteren. Ik laat je graag kennis maken met bijzondere ingrediënten als: Sacha Inchi olie, Kukui olie en Cactusvijg olie, dit zijn 100% plantaardige huid oliën die de huid zichtbaar verbeteren.

Ben je benieuwd naar de juiste huidverzorging ingrediënten voor jou? Samen met onze dermatoloog hebben we een vragenlijst opgesteld die jouw persoonlijke eigenschappen, levensstijl en unieke doelen analyseert. De huidverzorging krijg je in een gepersonaliseerde verpakking op je deurmat bezorgd.

Wij geloven dat iedereen uniek is en daarom selecteren wij persoonlijke ingrediënten om jouw huid weer gezond en stralend te maken. 

Voor altijd een stralende huid.

X Selima

Founder Aleeza