ABOUT

Aleeza botanical glow serum is ontstaan omdat ik zelf vaak last had van huid allergie door producten die standaard in de schappen staan. Ik ging op onderzoek uit en door mijn bezoek aan Marrakech stond ik op een unieke biologische plantage in het natuurgebied Ourika. Ingrediënten werden tastbaar. Ik zag hoe vrouwen van een oudere leeftijd een prachtige huid hebben en leerde hier een bijzondere manier om je huid te verzorgen. Deze vrouwen hadden een glow die mijn aandacht trok. Ze vertelden over hun werk bij een vrouwencoöperatie: een zelfstandig collectief van vrouwen wat natuurlijke ingrediënten produceert.
Mijn idee ontstond duurzame huidverzorging en de wereld een stukje mooier maken. Het botanical glow serum pakt je doffe huid aan door de enorme antioxidanten boost met cactusvijgolie en vitamine E. Het serum zorgt voor een gezonde uitstraling om je zelfverzekerd te voelen. Een mooie huid om ook zonder make-up de deur uit te kunnen, en tegelijk een mooie basis om je mooi op te kunnen maken wanneer je dat wilt. 
Een mooie huid heeft de kracht om je een bijzonder gevoel te geven. Het rijke gevoel van een kwalitatief product op je huid smeren is een genot. Samen met biologische leveranciers en een duurzaam laboratorium gebruiken wij bewezen ingrediënten die jouw huid weer laten stralen wanneer jij dat nodig hebt. Voor altijd een glow!