ABOUT


Aleeza is ontstaan door mijn eigen huidallergie. Ik ging op onderzoek uit en door mijn bezoek aan Marrakech stond ik op een unieke biologische plantage in het natuurgebied Ourika. Ingrediënten werden eindelijk tastbaar.  Ik zag hoe vrouwen van een oudere leeftijd een prachtige huid hebben en leerde hier een bijzondere manier om je huid te verzorgen. Ik dacht aan mijn oma die altijd olie met heilzame kruiden maakte voor de huid en het haar van mijn moeder. Deze zestigjarige vrouwen hadden een glow die mijn aandacht trok. Ik kon het niet laten en vroeg deze vrouwen wat zij gebruikten voor hun huid. Vervolgens vertelden ze mij over hun werk bij een vrouwencoöperatie: een zelfstandig collectief van vrouwen wat natuurlijke ingrediënten teelt en produceert om daar uiteindelijk verzorgingsproducten van te kunnen maken. Er ging een wereld voor mij open, ergens wist ik natuurlijk wat natuurlijke olie voor je huid kan doen, maar dit keer wilde ik het delen met de rest van de wereld.

Een mooie huid heeft de kracht om je een bijzonder gevoel te geven. Het rijke gevoel van een kwalitatief product op je huid smeren is een genot. Mijn naam is Selima Ajaoun en met Aleeza heb ik gezocht naar de best bewezen ingrediënten voor de meest pure huidverzorging. Ingrediënten die je huid in topconditie brengen, oneffenheden gladstrijken en een mooie Glow geeft.

Een huid serum die je huid voedt, herstelt, zacht maakt en je een gezonde uitstraling geeft om je zelfverzekerd te voelen. Een mooie huid om ook zonder make-up de deur uit te kunnen, en tegelijk een mooie basis om je mooi op te kunnen maken wanneer je dat wilt. Je voelt je puur en voelt wat de huidverzorging voor je huid doet. 

Speciaal voor iedere dag heb ik een huidserum samengesteld die je makkelijk onder je creme, over je creme, als nachtserum, of als basis onder je make-up kunt gebruiken. Samen met de  beste leveranciers heb ik huid verbeterende ingrediënten gevonden die jouw huid weer laten stralen wanneer jij dat nodig hebt. Voor de mooiste versie van jezelf.

Voor altijd een glow!